Κάθε μανικιούρ ξεκινά με...

ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

μία μοναδική εμπειρία περιποίησης

Μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης

Στην προσπάθειά μας για ένα άριστο αποτέλεσμα, σας παρέχουμε μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Επιλέγουμε από τις καλύτερες μάρκες και τα υψηλότερης ποιότητας υλικά στον κλάδο της ομορφιάς, για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Από σταθερά, μακράς διάρκειας βερνίκια μέχρι βιολογικές, θρεπτικές θεραπείες για την επιδερμίδα, τα προϊόντα μας επιλέγονται για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας, όχι μόνο ποικιλία, αλλά και ένα άριστο αποτέλεσμα στη φροντίδα των άκρων. 

Η ιδιοκτήτρια και το πνεύμα πίσω από το Nails By The Sea

Γνωρίστε τη
Μαρινέλα

Η ιδιοκτήτρια και το πνεύμα πίσω από το Nails By The Sea

Γνωρίστε τη Μαρινέλα

Στο Nails By The Sea η ιδιοκτήτρια και επικεφαλής μανικιουρίστ, Μαρινέλα, βάζει τις καλλιτεχνικές της πινελιές για να σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα. Με πάθος για τελειότητα και λεπτομέρεια, η Μαρινέλα έχει δημιουργήσει έναν χώρο που μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης δίπλα σ τη θάλασσα. 

Η τεχνογνωσία της και η καλλιτεχνική της προσέγγιση στη φροντίδα των νυχιών εξασφαλίζουν όχι απλά ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και μία απολαυστική εμπειρία στο στούντιό της. Επιλέγοντας τα ποιοτικότερα προϊόντα, διασφαλίζει τα υψηλά της πρότυπα. Υπό την καθοδήγησή της, ο χώρος της έχει γίνει συνώνυμο της άψογης εξυπηρέτησης με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη.